RAMEN REPARATIE BRUSSEL

Ramen en Schuifdeur Alu Pvc Herstelling overal in Brussel

Ramen Reparatie Brussel

Ramen Reparatie Brussel, Ons bedrijf is sinds enkele jaren gespecialiseerd in het herstellen en de onderhoud van PVC, ALU en HOUTEN ramen, erkers en deuren in Brussel. Daarbij doen onze vakkundige techniekers snel het nodige om beschadigde onderdelen te vervangen en besparen we u zo onnodige kosten.

Indien u ons uw vertrouwen schenkt voor het herstellen van een vaak (te lang) slepend probleem, kunnen wij u garanderen dat wij u een snelle en betrouwbare service zullen aanbieden dankzij onze betrouwbare medewerkers die zeer ijverig samenwerken.

Onze garanties

Offerte aanvragen

Ramen Herstelling Brussel :Niets is makkelijker! Vraag online een offerte aan of bel ons direct op 0800.11.949

Offerte binnen 24 uur.

Ramen Herstelling Brussel :Ons team behandelt uw aanvraag binnen de 24 uur zodat u deze zo spoedig mogelijk ontvangt via e-mail.

Snelle herstelling

Ramen Herstelling Brussel :Eens u de offerte goedkeurt, komen we bij u om de herstelling uit te voeren.

10 jaar garantie

Ramen Herstelling Brussel :Wij bieden een garantie van 10 jaar op alle onderdelen en dit overal in Brussel

Tussen de offerte en de herstelling heb ik amper moeten wachten. De techniekers die zijn gekomen hebben hun werk netjes en in de afgesproken tijd uitgevoerd. Ik raad deze firma ten sterkste aan.
Bo Stobants
Elsene
Een vlot contact, het snel ontvangen van een offerte en een snelle afspraak voor herstelling. Wat kunnen we nog meer vragen. Daarbij waren de techniekers super vriendelijk en hebben mijn huis heel netjes achtergelaten eens de herstelling gedaan.
Sophie Klaas
Vorst
Mijn pvc-raam was dringend aan onderhoud toe. Toen ik dit uitlegde via e-mail waar ik foto's heb in bijlage toevoegde, heb ik binnen het uur nog een antwoord gekregen met een offerte. Een week daarna was mijn raam al hersteld. Topie!
Isa Muis
Oudergem
vervangen van raamrubbers Vlaams Brabant

vervangen van raamrubbers in Brussel

dubbele beglazing vervangen Vlaams Brabant

dubbele beglazing vervangen in Brussel

ramen reparatie Vlaams Brabant

vervanging van defecte stukken in Brussel

raam onderhoud Vlaams Brabant

raam onderhoud
in Brussel

Offerte binnen de 24 uur gegarandeerd!

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf die uw ramen en deuren kan herstellen in Brussel? Dan bent u aan het goeie adres!
Wij maken van de tevredenheid van onze klanten een topprioriteit en dat maakt van ons het bedrijf dat u nodig hebt voor al uw herstellingen voor ramen, erkers en deuren.
Wij reageren op alle aanvragen binnen de 24 uur, 7 dagen per week voor alle PVC, ALU en HOUTEN ramen, erker en deuren die aan herstelling toe zijn.

Wij bieden u een garantie van 10 jaar op alle herstellingen die wij uitvoeren. Wat u een extra garantie biedt.