Onze diensten

HOUTEN RAMEN REPARATIE

Vakkennis is het sleutelwoord voor het herstellen van ramen, erkers en deuren. Onze vakkundige techniekers staan ter uwer beschikking voor al uw herstellingen.

PVC RAAM
REPARATIE

Veiligheid en comfort zijn een must. U kan op ons beroep doen voor al uw kleine en grote herstellingen. Onze bekwame techniekers zijn beschikbaar in heel Vlaanderen.

ALU RAAM
REPARATIE

Aluminium ramen herstellen vergt kennis. Onze techniekers hebben hiervoor alle kennis en kunnen u een kwalitatieve herstelling garanderen.

Herstellingen van alle soorten PVC/ALU/HOUTEN ramen

Ramen Repair is gespecialiseerd in het herstellen en oplossen van alle soorten problemen die tevoorschijn kunnen komen. Wij hebben een uitgebreid aanbod diensten om aan al uw noden op het gebied van ram, erker en deurherstellingen te voldoen. Aarzel niet om contact met ons te nemen voor elke herstelling van ramen, erkers en deuren.

Onze diensten: het herstellen van raammechanismen, het vervangen van beglazing, het herstellen van scharnieren, het herstellen van handgrepen, het herstellen of vervangen van sloten, het vervangen van beschadigde onderdelen, het energiezuiniger maken van uw ramen, erkers en deuren,…

Wij zijn ook gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van de beglazing van schuifdeuren, die zeer moeilijk te herstellen zijn. Ons team vakkundige techniekers hebben de vakkennis en ervaring om elk erkerprobleem op te lossen, hoe moeilijk deze ook lijkt te zijn.

Bij Ramen Repair zijn we trots op het leveren van kwaliteitsvolle diensten en garanderen u zo het comfort die uw woning verdient. Wij staan snel ter uwer beschikking voor al uw raam, erker en deurproblemen. Neem gerust contact op met ons voor verdere informatie.

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Ramen Repair. Hun team repareerde mijn houten erker in recordtijd, met een onberispelijk resultaat. Ik beveel hun diensten ten zeerste aan.
Joris B.
Antwerpen
Ik heb contact opgenomen met Ramen Repair om mijn PVC-raam te repareren dat niet meer goed sloot. Hun team reageerde snel en loste het probleem in een mum van tijd op. Ik ben erg blij met hun service.
MARIA K.
Genk
Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van de service van Ramen Repair. Hun team repareerde mijn PVC-erker met veel aandacht voor detail en nam de tijd om me door elke stap van het proces te leiden.
Anouk D.
Oostende

Vraag een gratis ontwerp aan binnen 24 uur

Het repareren en repareren van ramen en erkers kan soms een moeilijke en vervelende taak zijn. Bij Ramen Repair weet u echter zeker dat uw ramen en erkers in goede handen zijn. 

Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid onderscheidt hen van hun concurrenten, waardoor ze het bedrijf bij uitstek zijn voor reparaties en reparaties aan ramen en erkers.

Voor al uw PVC/ALU/HOUT raam- en erkerreparaties kunt u bij ons terecht. Wij reageren op al uw verzoeken binnen 24 uur, 7 dagen per week.

De tevredenheid van geen enkele klant heeft geen prioriteit voor cela, dus we bieden een exclusieve garantie van 10 jaar op alle interventies op uw menu.

GRATIS OFFERTE