Wie zijn wij?

Wie zijn we?

Ons bedrijf heeft meerdere jaren ervaring in het oplossen en herstellen van problemen van ramen, erkers en deuren (PVC, ALU, HOUT) overal in Nederland. Wij herstellen elk mogelijk probleem bij particulieren en bedrijven. Onze techniekers gebruiken al hun vakkennis om u van dienst te zijn en al uw problemen op te lossen.

U kunt ons blindelings vertrouwen voor al uw herstellingen. Wetende hoe verveveld een defect raam, erker of deur kan zijn, kunnen wij u garanderen dat onze techniekers dit snel kunnen oplossen. Van het geven van tips tot het herstellen van uw ramen, erkers en deuren, onze vakkundige techniekers weten in elke situatie welk product het meest geschikt is voor een totaal succes van elke interventie.

Ons motto

Al uw offerteaanvragen worden binnen de 24 uur behandeld door ons toegewijde team verkopers.

10 jaar garantie

Op al onze herstellingen in Nederland bieden we een exclusieve garantie van 10 jaar.

Herstellingen binnen de 24 uur

Onze techniekers zetten zich in om binnen de 24 uur bij u ter plaatse te zijn.

Gastvrij personeel

Ons bedrijf staat bekend voor zijn flexibiliteit en professionaliteit naar klanten toe.

Trajecten aangeboden

Voor al onze offertes en herstellingen rekenen wij u geen trajectkosten aan.

Easy payment

Betalingen kunnen gebeuren via overschrijving, debet kaart, kredietkaart of cash.

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Reparatie Holland. Hun team repareerde mijn houten erker in recordtijd, met een onberispelijk resultaat. Ik beveel hun diensten ten zeerste aan.
Joris B.
Amsterdam
Ik heb contact opgenomen met Reparatie Holland om mijn PVC-raam te repareren dat niet meer goed sloot. Hun team reageerde snel en loste het probleem in een mum van tijd op. Ik ben erg blij met hun service.
MARIA K.
Rotterdam
Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van de service van Reparatie Holland. Hun team repareerde mijn PVC-erker met veel aandacht voor detail en nam de tijd om me door elke stap van het proces te leiden.
Anouk D.
Amsterdam

Vraag een gratis ontwerp aan binnen 24 uur

Het repareren en repareren van ramen en erkers kan soms een moeilijke en vervelende taak zijn. Bij Reparatie Holland weet u echter zeker dat uw ramen en erkers in goede handen zijn. 

Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid onderscheidt hen van hun concurrenten, waardoor ze het bedrijf bij uitstek zijn voor reparaties en reparaties aan ramen en erkers.

Voor al uw PVC/ALU/HOUT raam- en erkerreparaties kunt u bij ons terecht. Wij reageren op al uw verzoeken binnen 24 uur, 7 dagen per week.

De tevredenheid van geen enkele klant heeft geen prioriteit voor cela, dus we bieden een exclusieve garantie van 10 jaar op alle interventies op uw menu.

GRATIS OFFERTE